Om Mig och företaget

Välkommen till mitt företag!

Jag startade mitt företag 2013 och har levererad främst digitala bilder till en mängd olika kunder. Nu hoppas jag kunna hjälpa dig också. 

Vill du veta mer om vem jag är så scrolla ner så får du mer info. 
Eller kontakta mig direkt.

/Daniel

danielsstudio.se

Daniel 

Bergenholtz

Företagare, pappa, hemmasnickare, äkta make…

minnen för livet

Oavsett om det gäller en bild på barnen, en högtidsdag med en förälder eller en helt vanlig vardag så kan jag hjälpa er att dokumentera den.

Mitt namn är Daniel och jag, tillsammans med fru och barn, flyttade under sommaren 2016 hem till mitt föräldrahem på Storgatan 62  i  Reftele igen. Innan dess har vi bott i Rottne utanför Växjö där vår första son också är född. Grabb nr 2 kom våren 2017. Under sju säsonger har jag arbetat som skolfotograf åt främst Kungsfoto. Alltså åkt till (för)-skolor, fotat grupper (både inne och ute) och porträtt på tio-tusentals barn och ungdomar. Under 2013 så startade jag mitt företag efter att flera andra skolfotografer och även Kungsfoto rekommenderat mig att göra så.

Min tanke som fotograf är att sälja främst digitala bilder. Visst kan man få en gammal hederlig tid i studion med mig med efterföljande bildvisning för att köpa enstaka bilder (dyrare), men annars är det de digitala bilderna som uppskattas! Vad innebär då detta? Jo, för en fast summa så får du ALLA bilder jag fotat som är värda att se. Du slipper ex blundbilder…

Mitt första bröllop filmade jag år 2000 och sedan dess har det blivit ett gäng till med filmkamera men främst har stillbildskameran varit mitt verktyg på bröllop.

Min historia för övrigt är att jag efter gymnasiet har hunnit med 6 år på Clas Ohlson (tre olika butiker, varav en i London), tre år på SIBA, jobbat på fabrik och gått på två olika folkhögskolor. Jag har byggt massor med datorer, fixat och trixat med allt möjligt tekniskt som man har hemma. Även hyrt ut mängder med VHS och DVD på den Shell-mack jag jobbade på under många år, dock främst som helgjobbare. Kanske för att film är ett stort intresse, det är säkert därför jag har bluray, 4k bluray,  hd-dvd, laserdisk, DVD, VHS och även en betamax-video i min samling. Tillsammans med många hundra filmplanscher. 🙂

Min studio finns i “affären” som det var när min pappa, och tidigare även farfar hade butik i huset. Det är faktiskt så att min farfar byggde huset 1956 tillsammans med bl.a sina bröder just för att ha sin butik på den våning jag nu har studion. 
Välkommen in i studion för att ta en titt på bilder, på vägg eller i fotobok.

Min önskan är att du ska vara nöjd med ditt val av mig som fotograf och med den service och de valmöjlighet jag erbjuder.

Jag är självklart godkänd för F-skatt, mitt bolagsnummer är 790_518_243_7 och min adress är Storgatan 62, 333 75 Reftele.
/Daniel Bergenholtz

Mina betalsätt
Visa, MasterCard och American Express, samt Samsung, Apple och Google Pay. Via iZettle
Swish – 123 030 43 52
Bankgiro – 219-7689

Kontakt

Fyll i så återkommer jag.